Ramenwasser Amsterdam

Ramenwasser in Amsterdam

 

U bent op zoek naar een ramenwasser die bij u in Amsterdam langs komt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn namelijk werkzaam in de gehele regio en komen naar wens bij u langs, of dit nu 4, 6 of 12 keer per jaar is. Het is maar net wat u wenst!

 

Profiteer van onze kortingen

Wij hanteren een vaste, lage prijs voor normale woningen. Dit houdt in dat de woning maximaal 5 ramen per verdieping (aan de straatkant) heeft. U betaalt dan €15 voor de begane grond, €15 voor de eerste verdieping en €20 voor de tweede verdieping enzovoort. Gaat het om meer dan 4 huizen op rij in de straat of bijvoorbeeld een appartementencomplex? Dan profiteert u van maar liefst 20% korting. Het is dus handig om even met uw buren te overleggen wanneer u ons inschakelt!

Uiteraard beslist u zelf hoe vaak u van onze diensten gebruik wenst te maken. Dit kunt u invullen wanneer u zich online inschrijft bij de ramenwasser in Amsterdam. Zodra u zich heeft ingeschreven, komen wij binnen een maand bij u langs om uw ramen te wassen.

Heeft u vragen over de ramenwasser uit Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06-46070333. Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam? Schrijf u dan nu in via het online inschrijfformulier dan komen wij spoedig bij u langs!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!