Glazenwasser Amsterdam

Califax zorgt voor professionele maar
betaalbare glasbewassing

Heel Amsterdam

De glazenwassers van Califax Glazenwasserij lappen ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het werk

lees meer »

Naast de buitenkant kunnen we ook de
binnenkant van uw pand schoonmaken.
We werken zowel voor bedrijven
als voor particulieren.

Telewash systeem

Bij deze manier van glasbewassing is geen hoogwerker nodig. Telewashen werkt veilig en snel waardoor de kosten laag kunnen blijven.

lees meer »

De ruiten drogen streeploos op. We werken vanaf straatniveau, kunnen tot 15 meter hoog lappen en plekken bereiken waar u zelf niet bij kunt.

Ook in uw straat

Mocht er bij u in de straat
geen glazenwasser
langskomen en wilt u
wel schone ramen?

Ramenwasser in Amsterdam

 

U bent op zoek naar een ramenwasser die bij u in Amsterdam langs komt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn namelijk werkzaam in de gehele regio en komen naar wens bij u langs, of dit nu 4, 6 of 12 keer per jaar is. Het is maar net wat u wenst!

 

Profiteer van onze kortingen

Wij hanteren een vaste, lage prijs voor normale woningen. Dit houdt in dat de woning maximaal 5 ramen per verdieping (aan de straatkant) heeft. U betaalt dan €15 voor de begane grond, €17 voor de eerste verdieping en €20 voor de tweede verdieping enzovoort. Gaat het om meer dan 4 huizen op rij in de straat of bijvoorbeeld een appartementencomplex? Dan profiteert u van maar liefst 20% korting. Het is dus handig om even met uw buren te overleggen wanneer u ons inschakelt!

Uiteraard beslist u zelf hoe vaak u van onze diensten gebruik wenst te maken. Dit kunt u invullen wanneer u zich online inschrijft bij de ramenwasser in Amsterdam. Zodra u zich heeft ingeschreven, komen wij binnen een maand bij u langs om uw ramen te wassen.

Heeft u vragen over de ramenwasser uit Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06-46070333. Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam? Schrijf u dan nu in via het online inschrijfformulier dan komen wij spoedig bij u langs!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!