Glazenwasser Amsterdam west

Ramenwasser in Amsterdam

 

Deze glazenwasser komt niet alleen bij u langs in Amsterdam West, maar ook in Amsterdam Oost en natuurlijk in het centrum. De kans is groot dat wij minstens één keer per maand in uw buurt aan het werk zijn. Wilt u dat wij dan ook direct uw ramen schoonmaken? Schrijf u dan in via onze website, dan komen we ook bij uw woning langs!

 

Onze service

De glazenwasser uit Amsterdam West laat uw ramen weer schitteren en garandeert een streeploos eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in glazenwassen en voeren onze werkzaamheden dan ook met de grootste zorgvuldigheid uit. Dit betekent dat wij uitstekende kwaliteit leveren waardoor u weer een grote glimlach naar buiten kunt kijken.

De glasbewassing van uw woning of (bedrijfs)pand is een belangrijk onderdeel van uw onderhoud. Maar het geeft ook een frisse uitstraling. Dankzij het gebruik van de juiste middelen en materialen weten wij een streeploos eindresultaat te bereiken. Ook kunnen wij zeer moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Wij maken namelijk gebruik van het telewashsysteem, waardoor wij hoogtes tot wel 13 meter kunnen bereiken!

Onze service

Kortom, zoekt u een glazenwasser in Amsterdam West? Schrijf u dan nu in via onze website, dan komen wij binnenkort ook bij u langs. U vindt het inschrijfformulier hier. Laat ons ook direct weten hoe vaak u wilt dat wij langskomen (4, 6 of 12 keer per jaar). Onze tarieven vind u boven het inschrijfformulier.

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!