Glazenwasser Amsterdam

Califax zorgt voor professionele maar
betaalbare glasbewassing

Heel Amsterdam

De glazenwassers van Califax Glazenwasserij lappen ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het werk

lees meer »

Naast de buitenkant kunnen we ook de
binnenkant van uw pand schoonmaken.
We werken zowel voor bedrijven
als voor particulieren.

Telewash systeem

Bij deze manier van glasbewassing is geen hoogwerker nodig. Telewashen werkt veilig en snel waardoor de kosten laag kunnen blijven.

lees meer »

De ruiten drogen streeploos op. We werken vanaf straatniveau, kunnen tot 15 meter hoog lappen en plekken bereiken waar u zelf niet bij kunt.

Ook in uw straat

Mocht er bij u in de straat
geen glazenwasser
langskomen en wilt u
wel schone ramen?

Glazenwasser Amsterdam Centrum

 

U bent op zoek naar een glazenwasser in Amsterdam centrum en zodoende bent u terecht gekomen op onze website. U hoeft niet verder te zoeken, want wij zijn werkzaam in heel Amsterdam. De kans is groot dat wij minstens één keer per maand bij u in de buurt aan het werk zijn. Neem dus gerust contact op om u in te schrijven, dan komen wij uw ramen ook weer mooi schoon maken.

Zoals gezegd zijn wij als glazenwasser werkzaam in Amsterdam centrum en omstreken. Niet alleen voor de buitenkant van uw ramen bent u bij ons aan het juiste adres, ook de binnenkant kunnen wij mooi schoonmaken. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer u de glazen van uw bedrijfspand wilt laten wassen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dus bij ons terecht.

 

Telewashsysteem

Het aanbieden van hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder het telewash systeem. Dankzij dit systeem kunnen wij plekken bereiken waar u zelf nooit bij komt. Wij kunnen dan ook een schoon en streeploos eindresultaat garanderen.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld, komen wij binnen een maand bij u langs om uw ramen te lappen. Wanneer wij hebben gelapt krijgt u van ons een factuur per e-mail. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken met een klik op de factuur, een simpele werkwijze! U hoeft zich alleen maar in te schrijven via het inschrijfformulier hier onder!!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!