Glazenwasser Amsterdam Centrum

Glazenwasser Amsterdam Centrum

 

U bent op zoek naar een glazenwasser in Amsterdam centrum en zodoende bent u terecht gekomen op onze website. U hoeft niet verder te zoeken, want wij zijn werkzaam in heel Amsterdam. De kans is groot dat wij minstens één keer per maand bij u in de buurt aan het werk zijn. Neem dus gerust contact op om u in te schrijven, dan komen wij uw ramen ook weer mooi schoon maken.

Zoals gezegd zijn wij als glazenwasser werkzaam in Amsterdam centrum en omstreken. Niet alleen voor de buitenkant van uw ramen bent u bij ons aan het juiste adres, ook de binnenkant kunnen wij mooi schoonmaken. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer u de glazen van uw bedrijfspand wilt laten wassen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dus bij ons terecht.

 

Telewashsysteem

Het aanbieden van hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder het telewash systeem. Dankzij dit systeem kunnen wij plekken bereiken waar u zelf nooit bij komt. Wij kunnen dan ook een schoon en streeploos eindresultaat garanderen.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld, komen wij binnen een maand bij u langs om uw ramen te lappen. Wanneer wij hebben gelapt krijgt u van ons een factuur per e-mail. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken met een klik op de factuur, een simpele werkwijze! U hoeft zich alleen maar in te schrijven via het inschrijfformulier hier onder!!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!