Glazenwasser Amsterdam

Califax zorgt voor professionele maar
betaalbare glasbewassing

Heel Amsterdam

De glazenwassers van Califax Glazenwasserij lappen ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het werk

lees meer »

Naast de buitenkant kunnen we ook de
binnenkant van uw pand schoonmaken.
We werken zowel voor bedrijven
als voor particulieren.

Telewash systeem

Bij deze manier van glasbewassing is geen hoogwerker nodig. Telewashen werkt veilig en snel waardoor de kosten laag kunnen blijven.

lees meer »

De ruiten drogen streeploos op. We werken vanaf straatniveau, kunnen tot 15 meter hoog lappen en plekken bereiken waar u zelf niet bij kunt.

Ook in uw straat

Mocht er bij u in de straat
geen glazenwasser
langskomen en wilt u
wel schone ramen?

Glazenwasserij

Geachte inwoner van Amsterdam,

Uw Glazenwasser lapt ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het ramen wassen. Mocht er bij u in de straat geen Glazenwasser langs komen en wilt u wel schone ramen? Dan kunt u zich bij ons aanmelden via het inschrijfformulier op deze site.

U kunt zich aanmelden via het formulier op deze site: meld ons uw naam, adres, telefoonnummer, etage(‘s), aantal ramen en hoe vaak per jaar u uw ramen gelapt wilt hebben (12, 6 of 4 keer per jaar), plus eventuele bijzonderheden die wij moeten weten. U ontvangt na aanmelding van ons bericht terug, na accordering zetten wij u op de laplijst en komen binnen een maand langs. Afmelden gaat op dezelfde wijze: u geeft per e-mail aan dat u de overeenkomst wilt beëindigen en wij halen u van de laplijst af.

Wij maken gebruik van het tuckerpole systeem. Met een uitschuifstok plus borstel waardoor osmosewater wordt opgepompt worden uw ramen en kozijnen schoongemaakt en gespoeld. Uw ruiten drogen vervolgens vlekvrij op. Mochten uw ramen heel vies zijn dan worden ze meestal niet in één keer schoon, dat is achterstallig onderhoud en er is dan een tweede wasbeurt nodig en deze extra wasbeurt wordt in rekening gebracht. Wij werken vanaf straatniveau waardoor de ruiten van balkondeuren niet of gedeeltelijk te bereiken zijn; de ramen boven de balkondeuren zijn meestal wel goed te lappen.

De kosten voor een normale woning met maximaal 5 ramen per verdieping aan de straatkant bedragen: € 15,- voor de begane grond, € 17,- voor de 1e verdieping, € 20,- voor de 2e verdieping, € 25,- voor de 3e verdieping en € 40,- voor de 4e verdieping. Voor meer dan 5 ramen per verdieping brengen we maximaal € 8,- per extra raam in rekening (zie prijzentabel).

Het is mogelijk om ramen op plaatsen waar we geen toegang hebben te laten lappen. Als u ons bezig ziet met uw ramen aan de straatkant kunt u een seintje geven zodat we naar boven of achterom kunnen komen. Op de begane grond en de 1e verdieping en aan de binnenkant is raambewassing met de hand (ladder en wisser) mogelijk. Wij brengen voor handbewassing € 5,- extra per raam in rekening en voor lappen aan de achterkant € 5,- extra per verdieping. Ramen wassen aan de binnenkant is op eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor waterschade. Wilt u een aparte afspraak maken, dan kunnen we € 20,- voorrijkosten in rekening brengen. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Aanmelden is mogelijk voor een minimale looptijd van 1 jaar met een opzegtermijn van 1 maand. Naar keuze komen wij 12, 6 of 4 keer per jaar langs om te lappen.

Wanneer wij langs zijn geweest krijgt u van ons een factuur per mail. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken per bank of betalen met een klik op de factuur. Mocht u contant willen betalen dan kan dit alleen op het moment dat wij bij u de ramen lappen. Wij komen nooit achteraf aan de deur om af te rekenen.

Mocht u klachten hebben dan hoor ik dat graag binnen vijf werkdagen, zodat we langs kunnen komen om het probleem op te lossen.

Omdat wij de kosten voor onze diensten voor u als klant zo laag mogelijk willen houden zijn wij genoodzaakt voor de derde betalingsherinnering 40 euro onkosten in rekening te brengen. Hierna wordt de vordering doorgeven aan derden.maar in te schrijven via het inschrijfformulier hier onder!!

 

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!