Glazenwasser Amsterdam

Califax zorgt voor professionele maar
betaalbare glasbewassing

Heel Amsterdam

De glazenwassers van Califax Glazenwasserij lappen ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het werk

lees meer »

Naast de buitenkant kunnen we ook de
binnenkant van uw pand schoonmaken.
We werken zowel voor bedrijven
als voor particulieren.

Telewash systeem

Bij deze manier van glasbewassing is geen hoogwerker nodig. Telewashen werkt veilig en snel waardoor de kosten laag kunnen blijven.

lees meer »

De ruiten drogen streeploos op. We werken vanaf straatniveau, kunnen tot 15 meter hoog lappen en plekken bereiken waar u zelf niet bij kunt.

Ook in uw straat

Mocht er bij u in de straat
geen glazenwasser
langskomen en wilt u
wel schone ramen?

Glazenwassers regio Amsterdam

 

U bent op zoek naar glazenwassers in de regio Amsterdam? Dat treft, want dan bent u hier aan het juiste adres. Wij komen in ieder deel van Amsterdam om uw ramen te lappen, of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat.

 

Schoon en streeploos eindresultaat

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden. Regelmatig gewassen glas verlengt niet alleen de levensduur van uw ramen, maar ook komt er zo licht de ruimte binnen. Dit is wel zo prettig, vooral wanneer u binnen aan het werk bent. Wilt u uw ramen ook perfect gewassen hebben? Kies dan voor onze glasbewassing om verzekerd te zijn van een schoon en streeploos eindresultaat. Wij weten ons van andere glazenwassers in Amsterdam te onderscheiden door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo gebruiken wij enkel professionele middelen, waaronder het Telewashsysteem. Dit systeem werkt veilig en snel, maar ook kunnen wij hoogtes van maar liefst 13 meter bereiken. Dit betekent dat de plekken waar u normaal gesproken niet bij kunt, ook worden meegenomen.

Standaard lage prijzen

Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. Niet alleen hanteren wij standaard lage tarieven, ook kunt u nog eens profiteren van extra korting. Hebben wij bijvoorbeeld de ramen van meer dan 4 woningen naast of boven elkaar te lappen, dan krijgt u 20% korting. Vraag dus ook zeker aan omwonenden of zij ook behoefte hebben aan professionele glasbewassing.

Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam? Schrijf u dan nu in via het online inschrijfformulier dan komen wij spoedig bij u langs!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!