Glazenwasser Amsterdam

Califax zorgt voor professionele maar
betaalbare glasbewassing

Heel Amsterdam

De glazenwassers van Califax Glazenwasserij lappen ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het werk

lees meer »

Naast de buitenkant kunnen we ook de
binnenkant van uw pand schoonmaken.
We werken zowel voor bedrijven
als voor particulieren.

Telewash systeem

Bij deze manier van glasbewassing is geen hoogwerker nodig. Telewashen werkt veilig en snel waardoor de kosten laag kunnen blijven.

lees meer »

De ruiten drogen streeploos op. We werken vanaf straatniveau, kunnen tot 15 meter hoog lappen en plekken bereiken waar u zelf niet bij kunt.

Ook in uw straat

Mocht er bij u in de straat
geen glazenwasser
langskomen en wilt u
wel schone ramen?

Ramenwasser in Amsterdam

 

Professionele glasbewassing behoeft niet alleen de nodige vakkundigheid, ook het gebruik van de juiste materialen is van belang. Bij de Glazenwasser uit Amsterdam kunt u rekenen op een streeploos eindresultaat. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze. Wilt u ons inschakelen voor het schoonmaken van uw ramen? Laat dan uw gegevens achter via het inschrijfformulier.

 

Werkwijze

Bij het wassen van ramen maken wij veelal gebruik van het Tuckerpole systeem. Deze maakt ons werk een stuk veiliger, omdat wij op grote hoogte ramen kunnen wassen. Doordat wij onze werzaamheden dus vanaf de grond verrichten, is de kans op kleine vernielingen ook kleiner. Er staan geen auto’s meer in de weg en ook een wegafzetting is niet nodig. Dit betekent dat er bij deze manier van glasbewassing geen hoogwerker nodig is. Ofwel: de kosten blijven laag. Een ander pluspunt van dit systeem is het streeploze resultaat. Het systeem pompt namelijk osmosewater door de steel en borstel. Kortom, voor professionele maar betaalbare glasbewassing bent u hier aan het juiste adres!

Meld u aan via de website

Heeft u vragen over ons? Of wenst u eerst meer informatie? Dan kunt u ons altijd even bellen op 06-46070333. Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam? Schrijf u dan nu in via het inschrijfformulier dan komen wij spoedig langs!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!