Glazenwasser Amsterdam

Califax zorgt voor professionele maar
betaalbare glasbewassing

Heel Amsterdam

De glazenwassers van Califax Glazenwasserij lappen ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het werk

lees meer »

Naast de buitenkant kunnen we ook de
binnenkant van uw pand schoonmaken.
We werken zowel voor bedrijven
als voor particulieren.

Telewash systeem

Bij deze manier van glasbewassing is geen hoogwerker nodig. Telewashen werkt veilig en snel waardoor de kosten laag kunnen blijven.

lees meer »

De ruiten drogen streeploos op. We werken vanaf straatniveau, kunnen tot 15 meter hoog lappen en plekken bereiken waar u zelf niet bij kunt.

Ook in uw straat

Mocht er bij u in de straat
geen glazenwasser
langskomen en wilt u
wel schone ramen?

Ramen laten schoonmaken door een professional

 

Bent u op zoek naar een professional voor het schoonmaken van uw ramen? Maak dan kennis met de uitstekende service van de glazenwasser uit Amsterdam. Wij kunnen een glanzend en streeploos eindresultaat garanderen, en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Neem dus eens een kijkje op onze website en laat u verrassen.

 

Hoe gaan wij te werk?

Bij het schoonmaken van uw ramen maken wij gebruik van hoogwaardige producten, waaronder het tucker- of telewashsysteem. Deze beschikken over een uitschuifbare steel en borstel, waarmee we uw ramen en kozijnen helemaal schoon spoelen. Een groot voordeel is dat er geen ladder aan te pas komt, dit systeem kan namelijk hoogtes van wel 13 meter bereiken. Daarnaast werkt het veilig en snel en drogen de ramen streeplos op! Zijn de ramen heel erg vies? Dan kan het zijn dat deze een tweede wasbeurt nodig hebben. Wij zullen dit altijd eerst met u overleggen wanneer we bij u langs komen.

Inschrijven

Bent u enthousiast en wilt u graag dat wij uw ramen komen schoonmaken? Dan kunt u zich aanmelden via het formulier op de website. In het formulier kunt u ook aangeven hoevaak wij langs moeten komen, bijvoorbeeld 12, 6, of 4 keer per jaar. Wanneer er bijzonderheden zijn, kunt u deze ook achterlaten via het formulier. Heeft u het formulier verzonden? Dan komen wij binnen een maand bij u langs.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 06-46070333. Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam? Schrijf u dan nu in via het online inschrijfformulier dan komen wij spoedig bij u langs!

Klik hier onder op het inschrijfformulier en meld u direct aan!